نگهداری گوشت مرغ در یخچال
ژانویه 30, 2019
در صورت خرید مرغ منجمد به نکات زیر توجه کنید
فوریه 4, 2019

ویژگی های مرغ تازه

منظور، مرغ هایی است كه از نژادهای گوشتی بوده و در سن ۶ الی ۸ هفتگی در كشتارگاه های مجاز كه دارای مسئول فنی بهداشتی طبق ضوابط سازمان دامپزشكی باشند، كشتار شوند. مرغ تازه باید تمیز و بدون پَر، سر، امعاء و احشا، گردن، انتهای روده، شكم و پا باشد (دقیقاً از مفصل زانو قطع شده باشد). مرغ بایستی در كیسه هایی از جنس پلی اتیلن بسته بندی گردد. این كیسه باید بدون عیب و آثار پارگی بوده و از جنس مرغوب و مجاز باشد. هوای داخل هر یک از بسته های مرغ با دستگاه وكیوم تخلیه شود. نام كشتارگاه، تاریخ كشتار، وزن و درجه‌ی حرارت نگهداری بر روی هر بسته باید نوشته شده باشد. در دید ظاهری رنگ لاشه باید طبیعی و یكنواخت بوده، همچنین فاقد هر گونه تغییر رنگ ناشی از زخم، خراشیدگی و شكستگی باشد.

كیسه های پلی اتیلنی بی رنگ بوده و لاشه دارای سینه ای پرگوشت و ران رشد كرده و قرینه باشد و اندام ها نیز رنگ طبیعی مربوط به خود را داشته باشند. برش ناحیه‌ی شكمی بایستی از مقعد شروع شده و در خط وسط و طول مرغ تا ناحیه‌ی انتهای غضروف استخوان سینه، ادامه یابد. مصرف مرغ هایی كه جهت تخلیه‌ی امعاء و احشا آنها از برش عرضی استفاده شده مجاز نیست. برش ناحیه‌ی گردن به منظور خروج محتویات چینه دان در حد مناسب بوده و نباید آسیبی به عضلات سینه وارد كند. وزن مرغ گوشتی بین ۱۱۰۰ تا ۱۶۰۰ گرم می باشد. حمل مرغ باید در كامیون های مجهز به سردخانه و دارای مجوز از مراكز مسئول صورت گیرد. لاشه ی مرغ باید بدون چربی انباشته شده در بدن بوده و چربی زیرپوست بسیار ناچیز باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *