دستوالعمل تهیه مرغ عسلی
مارس 25, 2019
مرغ در میان مذاهب گوناگون
مارس 25, 2019

کروکت مرغ

#کروکت_مرغ

موادلازم:
آرد سوخاری ۱ لیوان
فلفل دلمه اى ١عدد
هویج متوسط ۲ عدد
سینه مرغ ۷۵۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر پیتزا

طرز تهیه:
مرغ را پس از شستن خرد می کنیم سپس استخوان های آن را می گیریم و آن را چرخ می کنیم، نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا حالت چسپندگی پیدا کند، هویچ را پوست کنده و از طول به ۴ قسمت مساوی تقسیم می کنیم سپس آن را آب پز می کنیم تا نرم شود.
از مایه مرغ کمی برداشته دستمان را با آب کمی مرطوب می کنیم و در کف دست آن را پهن می کنیم ۱ برش هویچ، فلفل دلمه ای خرد شده و کمی پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم و سپس به آن شکل گرد یا به صورت سوسیس کوکتل می دهیم، کروکت را ابتدا در آرد سوخاری سپس در تخم مرغ زده شده می زنیم مجددا در آرد سوخاری می زنیم سپس در روغن داغ سرخ می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *