پنه با سس آلفردو
آوریل 16, 2019
روز طبیعت گرامی باد…
آوریل 16, 2019

توپکهای مرغ سوخاری



مواد لازم:
مرغ چرخ شده خام نیم کیلو
یک عدد پیاز بزرگ رنده و آب گرفته شده
دو حبه سیر( خواهشا حذف نکنید )رنده شده
نصف فلفل دلمه ای سبز رنده شده و آب گرفته شده
زعفرون دم شده دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و پودر تخم گشنیز و آویشن و دو قاشق آبلیمو

طرز تهیه:
تمام مواد رو با هم مخلوط کنید خوب هم بزنید. بعد داخل یه ظرف آرد بریزید و یه ظرف دیگه پودر سوخاری و داخل یه ظرف دیگه یک عدد تخم مرغ رو به همراه نصف استکان شیر بریزید . از ترکیب به اندازه گردو بردارید و قلقلی کنید و نیم ساعت توی یخچال بذارید سپس ابتدا داخل آرد سپس شیر و تخم مرغ زده شده و بعد داخل پودر سوخاری بزنید و داخل روغن سرخ کنید. روغن شناور نمیخواد داخل تابه روغن بریزید و تمام قلقلی ها رو بچنید تا سرخ بشه یک طرف که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه سرخ بشه.بعد با سیب زمینی سرخ شده نوش جان کنید.
👈دوستان ؛ من داخل شیر و تخم مرغ زده شده کمی آویشن و کمی پودر سیر زدم تا بوی تخم مرغ نده.
👈اگه موقع قلقلی کردن بدستتون چسبید کمی آب به دستتون بزنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *