مرغ پنگوئنی
آوریل 16, 2019
پنه با سس آلفردو
آوریل 16, 2019

جوجه فسنجون تابه ای

 

اما جوجه فسنجونی تابه ای: سینه ی مرغ رو به اندازه های کوچیک ببرید و چند ساعت توی مخلوط آب پیاز+ نمک+ فلفل+ رب انار ملس+ گردوی آسیاب شده+ زعفرون بزارید بمونه. چند تا سیخ چوبی رو با آب خیس کنید تا موقع پختن نسوزه. جوجه ها رو سیخ بکشید و توی تابه که کفش کمی روغن ربختید بچینید و بزارید با شعله ی ملایم بپزه. شعله کم باشه و مدام هم سیخها رو بچرخونید؛ چون گردو و انار داره زود میسوزه.
دوستان اصل این غذا باید کبابی بشه که من توی تابه درست کردم. اگه میخواهید اون طعم کبابی روی ذغال رو بده یه کم پاپریکای دودی بهش اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *