دنر كباب
آوریل 16, 2019
چغرتمه خورش خوشمزه گیلانی‌‌ ‌
آوریل 16, 2019

پاکورای مرغ

▪️نصف سینه مرغ
▪️پیاز یک عدد
▪️آرد نخودچی ۵ق غ
▪️آرد سفید ۲ق غ
▪️آب نصف لیوان
▪️شوید وجعفری ۳ ق غ
▪️پاپریکا زردچوبه وآویشن نمک بمیزان لازم
▪️فلفل سبز تندخوردشده ۲عدد(من نزدم)

مرغ رو به اندازه های دلخواه برش بزنین و داخل پیاز ادویه ها،آردها شوید و جعفری و آب بغلتونین(کلیه موادبالا) تا تمامی مواد به مرغ بچسبه و برای یک الی دوساعت مرغ رو بذارین یخچال تا مزه دار بشه.بعد داخل روغن داغ با حرارت ملایم مرغهارو با موادی که بهش چسبیده سرخ کنین.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *